Charge cut off

Cindy2020

Novice Member
Joined
Dec 26, 2020
Messages
8
Reaction score
1
Points
6
Nottingham
Hi can anyone tell me please why when we are charging it cuts off and says non-translation on the screen ? It s becoming a nuisance to be honest . Thankyou in advance .
 

Lovemyev

Active Member
Joined
Jan 23, 2021
Messages
344
Reaction score
337
Points
63
North Wales
I had this once while using a Polar rapid unit.
The car charged fine, right to the point that the car hit 80%.
Then the charge stopped and e screen on the charger displayed a “Non - Translation” message.
Others have seen the same thing.
 

Cocijo

Well-known Member
Joined
Jan 6, 2021
Messages
1,032
Reaction score
901
Points
116
Uk
Yes - I’ve heard of it. I saw it more as a charger issue than the car.
 

Lovemyev

Active Member
Joined
Jan 23, 2021
Messages
344
Reaction score
337
Points
63
North Wales
I remember somebody saying that if you start the e charge again, it will continue to charge again.
But maybe you could be charged for a second reconnection fee ?.
At 80% your pretty much ready to go anyway.
80 to 100% is going to be pretty slow affair.
 

Cindy2020

Novice Member
Joined
Dec 26, 2020
Messages
8
Reaction score
1
Points
6
Nottingham
I remember somebody saying that if you start the e charge again, it will continue to charge again.
But maybe you could be charged for a second reconnection fee ?.
At 80% your pretty much ready to go anyway.
80 to 100% is going to be pretty slow affair.
It does it at various stages whilst charging and not just when it's nearly full , and we pay a monthly fee so can connect as many times as we want .But its just a pain that's all .
 
Support us by becoming a Premium Member

Forum statistics

Threads
1,739
Messages
20,947
Members
1,227
Latest member
Fritz
Recent bookmarks
0
Subscribe to our YouTube channel
Top Bottom